Ford Mustang’in sınırlı sayıda üretim versiyonu 2020 Mustang Mach 1, bugün itibariyle başlamış olan Goodwood Hız Haftası kapsamında Avrupa prömiyerini gerçekleştirdi.

2020 Mustang Mach 1 modelinin özelliklerine baktığımız zaman, model Kuzey Amerikalı ikizine göre güç anlamında daha geride. Söz konusu Mustang Match 1 modeli, 460 beygir güç ve 530 Nm tork üreten 5.0 litre V8 üniteden gücünü alıyor. Söz konusu olan bu iki model arasında yaklaşık olarak 30 beygir ve 40 Nm fark mevcut durumda.

Avrupalı sürücüler 2020 Mustang Match 1 modelini Tremec imzalı 6 ileri manuel şanzıman ile alabilir. Ayrı bir seçenek olarak 10 ileri otomatik şanzımanı da Avupalı müşteriler için seçilebilecek seçenekler arasına konulmuş. Otomatik şanzımanın daha iyi bir genel performansa sahip olması için bir yağ soğutucuya sahip olduğu bildirildi. Ayrıca modelin yazılımının da elden geçirildiği de belirtildi.

Standart olarak 19 inç alaşım jantlar ve Michelin Pilot Sport 4 lastiklere sahip olan Mustang Mach 1 modelinde gövde rengi ve diğer detaylar dahil olmak üzere tam sekiz farklı kombinasyon ile müşterilerine sunulmakta. Modelin iç mekanında ise ısıtma ve soğutma sahip olan ön koltuklar, SYNC3 sistemi, 12 hoparlörlü B&O premium ses sistemi ve bunlara ek olarak FordPass Connect gibi standart özellikler yer almakta.

“2020 Ford Mustang Mach 1 Avrupa Pazarında” haberi hakkındaki düşüncelerinizi alt tarafta yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like